crowdfunding
ONLINE 
AKADEMIJA

Cilj online Crowdfunding akademije je da učesnici steknu potrebna znanja i veštine kako bi samostalno lansirali svoju crowdfunding kampanju i na taj način prikupili sredstva za realizaciju svojih ideja.

Program

Online Crowdfunding akademija obrađuje sve aspekte jedne crowdfunding kampanje. Od upoznavanja sa terminologijom i osnovama funkcionisanja crowdfunding-a, preko uloge nagrada u crowdfunding-u do pravnih i administrativnih aspekata koji prate jednu kampanju. Teme su birane tako da program bude kompletan i pruži dovoljno znanja za lansiranje uspešne crowdfunding kampanje.

Kako je crowfunding kampanja marketinški poduhvat, učesnici online Crowdfunding akademije će imati priliku da uče o ciljnim grupama kampanja, vizuelnoj komunikaciji, kreiranju i ulozi crowdfunding videa, storytelling-u i društvenim mrežama i oglašavanju u crowdfunding kampanji. Takođe, tu je segment posvećen odnosima s javnošću i strategiji komunikacije, kako se ne bi zanemario nijedan medij.

Predstavnik jednog od timova koji su učestvovali na prethodnim Crowdfunding akademijama, koji je lansirao uspešnu kampanju i sproveo svoje ideje u delo će sa učesnicima podeliti svoja iskustva.

Cilj online Crowdfunding akademije je da učesnici steknu potrebna znanja i veštine kako bi samostalno lansirali svoju crowdfunding kampanju i na taj način prikupili sredstva za realizaciju svojih ideja. Zato je ovaj edukativni program razvijan tako da osim teorijskog pruži i praktično znanje, pa će deo sesija biti organizovan u formi radionica. Učesnici će imati priliku da započnu rad na planiranju svoje crowdfunding kampanje i dobiju povratnu informaciju od mentora i eksperata sa kojima će raditi.

Na taj način, oni će unaprediti svoje veštine još više i po završenoj edukaciji će imati spreman deo materijala potreban za pokretanje kampanje.

Agenda

Predavači

Dušan
Vulović
in
Vedrana
Radić
in
Marko
Gregović
in
Luka
Božović
in
Tijana
Banović
in
Branimir
Radaković
in
Igor
Mitrović
in
Tajana
Sisgoreo
in
Damir
šoh
in

Nagrada i podrška

Dva najbolja tima koja uspešno završe online Crowdfunding akademiju i tokom akadmije pokažu da imaju projekat sa najviše potencijala, biće nagrađena produkcijom celokupne kampanje.

Produkcija kampanje uključuje sve aspekte, od razvoja strategije kampanje, izbora platforme, snimanja i montaže crowdfunding videa, dizajniranja grafičkih rešenja za kampanju do samog kraja kampanje i savetovanja u vezi sa pravnim aspektima.

Četiri tima koja ne budu u potpunosti spremna za realizaciju crowdfunding kampanje će biti nagrađena šestodnevnim mentorstvom u onim oblastima crowdfunding-a u kojima im je ono potrebno, kako bi bili u potpunosti spremni za samostalno lansiranje kampanje.

Online prijavljivanje