HillHotel - multifunkcionalni uređaj za šator

HillHotel je multifunkcionalni uređaj za sve ljubitelje kampovanja koji ne vole da im je noću u šatoru hladno. Veljko Milisavljević i Slobodan Stamenić predstavljaju tim koji je došao na ideju da razvije uređaj koji će pored grejanja šatora imati još nekoliko funkcija – smanjenje količine vlažnosti vazduha, sušenje vlažne opreme i stvari, kao i mogućnost punjenja telefona i drugih uređaja u prirodi.

HillHotel je zamišljen da radi na gas i da se montira na plafon šatora. Putem plamena koji gori kroz infracrveno prozirno staklo, greju se zidovi šatora i vreće za spavanje. Termoelektrični elementi stvaraju električnu energiju, kako bi ventilatori koristili svež vazduh i izbacivali CO2 i CO iz komore za sagorevanje. Uz prosečnu potrošnju od 50 grama gasa na sat, zagarantovana vam je ugodna noć. Ovaj uređaj proizvodi dovoljno električne energije za napajanje ventilatora koji će vlagu isterati napolje, a stvara dovoljno energije za punjenje telefona ili GPS-a dok spavate.

Prototip je u fazi izrade, a tvorcima su potrebna sredstava za njegov razvoj i testiranje. Cilj kampanje je da sakupi 10 hiljada dolara koje će autori kampanje iskoristiti za 3D štampanje prototipa, angažovanje industrijskog dizajnera, testiranje u klimatskoj komori i sertifikaciju proizvoda.

Kampanja je pokrenuta na platformi Indiegogo i možete je podržati do 5. oktobra 2019. godine.  


podržite kampanju