Nova crowdinvesting kampanja kompanije Forest Secret na Ventu.rs

Na prvoj domaćoj crowdinvesting platformi Ventu.rs osvanula je kampanja Forest Secret, kompanije Forest Secret d.o.o. Iz Veternika, vlasnika brenda Šumska Tajna.

Kompanija je osnovana 2018. godine i od svog nastanka se fokusirala na proizvodnju veganskih, organskih, bezglutenskih proizvoda od najkvalitetnijih sirovina. Kao jedna od retkih sirovina koja se ne gaji u veštačkim uslovima, šumske pečurke su se od početka nametnule kao garant organskog proizvoda. Pitanje na koji način ovaj već poznati proizvod prirode učiniti pristupačnijim i jednostavnijim za konzumaciju rešen je stvaranjem potpuno novog proizvoda u vidu namaza.

Tako su nastali premium proizvodi Šumske tajne – namazi sa pečurkama ubranih iz prirode, i humusa. Svi proizvodi iz njihovog asortimana imaju originalnu i zaštićenu recepturu, posni su, veganski, bezglutenski, visoko proteinski, niskokalorični i pogodni za dijabetičare (0% šećera). Proizvodi Šumske Tajne nalaze se u više od 400 prodajnih mesta širom Srbije, uključujući i najveće nacionalne maloprodajne lance.

Minimalni iznos koji kampanja treba da prikupi da bi bila uspešna je definisan kao najmanji iznos neophodan kompaniji da realizuje ideju koju finansira preko crowdinvesting kampanje, dok je maksimalni iznos formiran u odnosu na maksimalno zaduženje koje je prihvatljivo kompaniji.

Minimalni cilj ove kampanje iznosi 30.000 evra, dok je maksimalni 40.000 evra. Ugovor sa investicionim partnerom se potpisuje na tri godine, a godišnja kamatna stopa iznosi  6%. Otplata je s grejs periodom od godinu dana, a zatim u 5 jednakih polugodišnjih rata.

Koje su konkurentske prednosti kompanije Šumska Tajna kao i koje su im novosti iz kompanije, ali i planovi za naredni period pogledajte na stranici kampanje.  

Minimalna investicija koju možete da uložite u ovu kampanju je 100 evra, dok je maksimalna investicija 10.000 evra.

Donja granica investicije na platformi Ventu.rs je definisana i iznosi 100 evra, što znači da je broj potencijalnih investitora veliki. Umesto komplikovane procedure koju bi do sada investitori prolazili, a koja je zahtevala advokate, razvoj ugovora i slično, platforma nudi jednostavno rešenje. Ugovori su već pripremljeni i standardizovani, a proces pojednostavljen. To će olakšati i demokratizovati investiranje u kompanije putem platforme. Ventu.rs je objavio i video uputstva za registraciju i investiranje na platformi.

podržite kampanju