Oblikovani morem – podržite štampu foto-knjige

Novosadski fotograf Miloš Prelević koji se bavi podvodnom fotografijom bio je fasciniran narodima i kulturama koji imaju vezu sa morem. Prilikom putovanja u Tajland zaljubio se u jednu malu zajednicu sa malenog ostrva Koh Lipe. Ova zajednica poznata je kao Chao Lay, a sami sebe zovu Urak Lawoi.

Miloš je proveo tri godine beležeći sve aspekte života ove simpatične domorodačke zajednice kroz fotografiju i priče. Sav materijal je pažljivo složio u knjigu simpatičnog naziva „Oblikovani morem – Urak Lawoi”.

Backer-i koji doniraju 30 evra kao poklon će dobiti jedan primerak knjige, a za 40 evra će uz knjigu dobiti i jednu fotografiju nastalu na ostrvu Koh Lipe, formata A4. Za 50 evra backer-i mogu da očekuju dva primerka knjige, a za 120 evra pet primeraka knjige. Miloš je spremio zanimljive nagrade i za one koji izdvoje veće iznose. Backer-i koji odluče da podrže kampanju sa 299 evra će dobiti dva primerka knjige, tri izrađene fotografije, zahvalnost na podršci u knjizi i večnu zahvalnost autora. Perk za donaciju od 999 evra je paket koji sadrži tri primerka knjige, fotografiju štampanu žikle tehnikom (posebna visoko kvalitetna štampa za reprodukciju umetničkih dela), zahvalnost na podršci u knjizi, logo na koricama knjige i, naravno, večnu zahvalnost autora.

Ciljani iznos u ovoj kampanji je 2 000 evra, a možete je podržati na platformi Indiegogo do 25. septembra 2020. godine.  

podržite kampanju