Panzer Strike: Western Front 2

Za ekipu Forsage games može se reći da je nezaustavljiva. Pre dve sedmice ova ekipa je pokrenula rekordnu četvrtu kampanju na platformi Kickstarter, a ciljani iznos od 2.000 dolara je postignut i uveliko premašen već u prva 24 sata. Iako kampanja traje do 12. jula 2019. godine, novu igricu Panzer Strike: Western Front 2 već je podržalo više od 90 backer-a, koji su zasada uplatili više od 8.000 dolara.

Panzer Strike: Western Front 2 nije istorijska ratna igra, već dinamična simulacija borbe tenkova u urbanoj sredini. To nije replika nijedne bitke i naglasak je na tenkovima i njihovim karakteristikama: mobilnost, snaga i zaštita. Ideja kreatora je da stvore 3D bojno tenkovsko polje veličine 2 metra x 1,5 metar koje će biti sastavljeno od delova ove igrice: za sada su objavljena dva dela igrice, a planirano je da ih ukupno bude pet. Kreatori spremaju i tematski Panzer Strike (Španski građanski rat). 

Ukoliko želite da podržite kampanju i obezbedite sebi igricu po promotivnoj ceni, posetite Kickstarter klikom na link i neka bitka počne! 

podržite kampanju