Podržite izdavanje knjige „Pozdrav s mog prozora“

Slavka je iz Subotice. Iva je iz Zagreba. Njih dve su dugogodišnje prijateljice i poslovne partnerke, a početkom pandemije koronavirusa su pokrenule Facebook grupu „Pozdrav s mog prozora”, koja je za kratko vreme okupila preko 60 000 članova ne samo iz Srbije i Hrvatske već i celog sveta.

Tokom pandemije članovi grupe su delili fotografije pogleda sa svog prozora. U teškom trenutku za sve, članovi ove grupe su jedni drugima pokazali da nisu zaboravili lepe stvari, zajedništvo i solidarnost.

Dve prijateljice su rešile da fotografije i priče članova ove grupe pretoče u knjigu, čije izdavanje i štampu žele da finansiraju kroz crowdfunding kampanju. Ciljani iznos ove kampanje je 7 000 evra.

Autorke kampanje su za backer-e pripremile zanimljive nagrade, a sama knjiga je nagrada za donaciju od 20 evra. Za 10 evra backer-i će dobiti digitalnu verziju knjige u PDF formatu, a za različite iznose moguće je dobiti i kombinaciju knjige i torbe, digitalni kalendar ili veći broj knjiga. Za najvišu ponuđenu donaciju od 100 evra backer-i će dobiti čak četiri knjige, četiri torbe i digitalni kalendar.

Ovu kampanju možete podržati na platformi Indiegogo do 18. septembra 2020. godine.

podržite kampanju