Podržite kampanju “Oživimo Polja!”

Zajednica umetnika, kulturnih aktivista i entuzijasta okupljenih oko beogradskih kolektiva Dis-patch i Drug§tore, ove godine pokreće muzičku koloniju i festival “Polja”, neprofitni, održivi događaj koji se realizuje u duhu zajedničke akcije. 

Kako bi realizovali ovaj projekat, organizatori su pokrenuli crowdfunding kampanju preko platforme Donacije.rs s ciljem da prikupe sredstva za adaptaciju tavana za muzički studio kao i izgradnju infrastrukture potrebne za održavanje festivala.  

Muzička kolonija Polja je umetnička manifestacija koja se ove godine premijerno održava u selu Šutci, u srcu Šumadije, na sat vremena udaljenosti od Beograda. Ova jedinstvena umetničko-muzička kolonija, kroz edukaciju, umetnički program i saradnju sa lokalnom zajednicom, želi da oživi predeo Belanovačkog okruga, kako direktnim uključivanjem lokalnog stanovništva u svoje aktivnosti, tako i otkrivanjem ovog dela Srbije posetiocima iz drugih delova zemlje i urbanih centara, pa čak i iz inostranstva. 

Festival Polja će se održati 3. i 4. septembra u šumadijskom selu Šutci. Više detalja o programu i samoj koloniji možete naći na stranici kampanje, kao i na Facebook stranici projekta.  

Kako bi ostvarili sve ciljeve inicijative Polja, organizatorima će biti potrebno dosta rada i sredstava, ali u ovoj fazi projekta najpotrebnija im je pomoć zajednice kako bi adaptirali muzički studio i izgradili infrastrukturu neophodnu za realizaciju festivala.

Donatori muzičke kolonije od organizatora dobijaju: 

Ulaznicu za dva dana festivala i kamp mesto (prvih 10 donacija) - za iznos od 3.000 RSD i preko tog iznosa.

Ulaznicu za dva dana festivala, kamp mesto i jedan dan snimanja u muzičkom studiju sa noćenjem (prvih 10 donacija) - za iznos od 6.000 RSD i preko tog iznosa. 

Ulaznicu za dva dana festivala, kamp mesto i dva dana snimanja u muzičkom studiju sa noćenjem (prvih 10 donacija) - za iznos od 12.000 RSD i preko tog iznosa. 

Ciljani iznos u kampanji je 352.762 RSD. Kampanju možete podržati online donacijom na platformi Donacije.rs ili uplatom na tekući račun Udruženja “Dis-patch” (Ljubomira Stojanovića 34/1) 220-7979-17, svrha uplate - Donacija za kampanju “Оživimo Polja!” .

Da oživimo Polja!


podržite kampanju