Overtime! The card game of no work and all play!

Dažbog games
Kickstarter
Cilj - 9.000$
Skupljeno - 9.968$
Broj backer-a: 205

Dažbog Games je udruženje za stvaranje i popularizaciju društvenih igara u Srbiji. Nakon učešća u našoj Crowdfunding akademiji, u oktobru 2018. godine lansirali su crowdfunding kampanju na Kickstarter-u kako bi prikupili sredstva za štampu prvih 500 primeraka svoje društvene igre Overtime!

„Overtime” je kartična igra za 3 do 6 igrača u kojoj ste prinuđeni da ostanete duže na poslu jer vas je šef baš pet minuta pre kraja radnog vremena zatrpao dodatnim zadacima, i prvi krug  započinje igrač koji je poslednji završio sa svojim (pravim) poslom. Zadatke možete obaviti sami, na kolegijalan i pošten način, a možete (zabave radi) i začiniti igru tako što ćete ih podvaliti vašim dragim kolegama. Pobeđuje igrač koji se prvi reši svih zadataka.

Kampanja za finansiranje ovog projekta trajala je mesec dana, a Dažbog games trenutno radi na završnom dizajnu i pripremi igre za štampu i slanje svojim backer-ima.


Saveti autora kampanje (dos and don’ts)

Nakon završene kampanje tim Dažbog games-a može da se pohvali uspehom, ali i iskustvom koje su stekli tokom pripreme i realizacije svoje prve crowdfunding kampanje.

-       „Dobro se pripremite” – raširite priču o svom proizvodu i upoznajte svoje ciljne grupe s idejama, planovima i budućim koracima proizvoda koji im može biti interesantan;

-       Informišite se o postojećim kampanjama na platformi na kojoj želite da finansirate svoj projekat, kako biste izbegli da se lansiranje vaše kampanje preklopi s drugim popularnim igrama.