Triangle Collection - High quality assembling furniture

Charlie Pommier
Kickstarter
10.000 dolara
10.442 dolara
36

Charlie Pommier je pre tri godine pokrenuo svoj istoimeni brend lako rasklopivog nameštaja modernog dizajna, a prvi finansijski koraci započeti su upravo kampanjom na platformi Kickstarter. Charlie je želeo da osmisli potpuno revolucionarni komad nameštaja i pitanje koje se nametnulo glasilo je: koji komad može da prati ritam života savremenog čoveka, da bude vrhunskog dizajna, besprekorne estetike i lako prenosiv? Nameštaj na rasklapanje, ali ne poput ribarskog ili baštenskog, već onakav kakav možete videti u najekskluzivnijim hotelima i restoranima. Nameštaj koji se rasklapa, lako pakuje i još lakše transportuje. Perk-ovi u kampanji bili su komadi nameštaja (stolica, L sto i XL sto) koje su backer-i mogli da kupe po pretprodajnim cenama i na taj način podrže kampanju. Nakon veoma uspešne kampanje u kojoj je od samo 36 backer-a prikupljena suma od 10.442 dolara, a kampanja uvrštena u sekciju „Projects that we love”, nastupa prava ekspanzija brenda „Charlie Pommier”.

Saveti autora kampanje (dos and don’ts)

●      Svako voli da ima unikatan predmet i da zna da je neko uložio vreme praveći ga baš za njega. Ne zaboravite ovo!

●      Suština je u dobroj i razrađenoj ideji. Sasvim je u redu ako nemate velika sredstva za pripremu kampanje. Ne dozvolite da vas to obeshrabri jer postoje besplatni sajtovi na kojima možete na profesionalan način obraditi video-zapise i fotografije.

●      Dobro osmišljena strategija za društvene mreže je pola posla. Iako vam možda ne deluje važno, izdvojite vreme za ovu aktivnost, isplatiće se.