Classy i CDS Global udružili snage u cilju veće podrške neprofitnim organizacijama

27.5.2019

Dve iskusne kompanije udružile su snage sa ciljem da unaprede fundraising aktivnosti neprofitnih organizacija u SAD-u. Naime, predstavnici CDS Global, jedne od vodećih konsultantskih kompanija koja nudi niz usluga i rešenja za neprofitne organizacije i Classy, kompanije koja je kreirala specijalni fundraising softver za neprofitne organizacije, smatraju da su zajedno korisniji klijentima i da kombinacijom svojih ekspertiza, znanja i veština mogu mnogo više da doprinesu boljem funkcionisanju neprofitnog sektora.

CDS Global neprofitnim organizacijama koje koriste platformu Classy nudi sledeće vidove podrške: obradu donacija sa automatskim prikupljanjem podataka, štampanje i slanje zahvalnica donatorima, korisničku podršku, kao i celokupnu podršku u vezi sa online trgovinom. Sa druge strane, Classy je tu da za korisnike kompanije CDS Global obezbedi vrhunski paket fundraising alata kao što su donacije preko website-a, crowdfunding kampanje, direktno pozivanje donatora na online ili offline akciju putem fundraising događaja (donatorske večeri i sl.).

Direktor kompanije Classy ističe da je u današnje vreme ključno da neprofitne organizacije imaju više od jednog izvora prihoda, da je izuzetno važno pratiti kakav uticaj u offline svetu ima njihovo online delovanje i da li ga uopšte ima. Povezivanjem online i offline aktivnosti donatora uz podršku CDS Global, smatraju da će omogućiti neprofitnim organizacijama bolje razumevanje potreba njihovih donatora i time olakšati organizacijama da pruže značajnija i trajnija iskustva donatorima.

Obe kompanije se nadaju uspešnoj saradnji i već planiraju potencijalne nove pakete usluga koji će svakako biti osmišljeni na osnovu udruženog znanja, ali i povratnih informacija korisnika.

Izvor: AP News