Crowdfunding Bootcamp radionice - inspiraciju nalazimo u sjajnim crowdfunding idejama

11.5.2018

Početak proleća započeli smo otvaranjem prijave za Crowdfunding Bootcamp radionice. Bili smo čvrsti u svojoj nameri da ljudima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Novom Pazaru i Zrenjaninu u periodu od 18. do 26. aprila prenesemo znanje i informacije o crowdfunding-u. Razgovarali smo  sa više od 200 mladih i preduzimljivih ljudi, kojima se crowdfunding motao po glavi i želili su da saznaju više.

Cilj Crowdfunding Bootcamp radionica bio je prenošenje znanja o grupnom finansiranju, i želeli smo da prenemo sve što priprema i realizacija jedne crowfunding kampanje podrazumeva. Na radionicama smo pričali o širem kontekstu crowdfunding-a, osnovnim pojmovima, strategiji kampanje i komunikacijama u kampanji, podelili smo primere dobre i loše prakse, a sami učesnici su imali priliku i da podele svoje ideje i na licu mesta čuju šta crowdfunding eksperti misle o tome.

Pored crowdfunding stučnjaka, predavanja su držali i učesnici prošlogodišnje Crowdfunding Akademije koji su uspešno realizovali svoje kampanje, Mario Milaković (Super Bake) i Nenad Stojanović (Deli #Supercool štampač).

Crowdfunding Bootcamp radionice su gotove, a sada nam predstoji Crowdfunding Akademija - prijave otvaramo 14. maja, a već sada čuvajte datume 9-10. i 23-24.jun i obavezno nam se javite ako imate ideje i spremni ste da ih stavite u crowdfunding pogon!