Još dva dana do zatvaranja prijava za učešće na online Crowdfunding akademiji i prilika da osvojite vredne nagrade!

8.6.2020

Prijave za učešće na online Crowdfunding akademiji otvorene su još dva dana – 10. jun 2020. je poslednji dan u toku kog primamo prijave! Ovo je jedinstvena prilika da učestvujete u besplatnom edukativnom programu, a i da nakon uspešne završene akademije osvojite vredne nagrade.

Da biste učestvovali na online Crowdfunding akademiji treba da popunite prijavni formular, u kome bi trebalo sažeto da izložite svoju ideju koju želite da realizujete uz pomoć sredstava koja ćete prikupiti u crowdfunding kampanji. Takođe, treba da predstavite svoj tim, odgovorite na pitanja kako planirate da potrošite prikupljena sredstva i da li imate iskustva u crowdfunding-u.

Online Crowdfunding akademija u organizaciji Crowdfunding.rs tima održaće se 18, 19. i 22. juna, od 10:00 do 18:00 časova, putem komunikacione platforme Zoom, a za učešće je neophodna samo stabilna internet konekcija.

Program koji je pripremljen pokriva sve aspekte jedne crowdfunding kampanje i učesnici će imati priliku da sa ekspertima i mentorima iz Srbije i Hrvatske rade na pripremi i razvoju svoje crowdfunding kampanje.

Dva najbolja tima koja uspešno završe online Crowdfunding akademiju će biti nagrađena produkcijom celokupne kampanje. Kompletan posao, od kreiranja strategije, scenarija, snimanja i montaže videa, preko dizajna, razvoja ideja za nagrade, pa do podrške u administrativnim aspektima vođenja kampanje, eksperti i mentori će raditi zajedno sa nagrađenim timovima.

Četiri tima koja ne budu u potpunosti spremna za realizaciju crowdfunding kampanje će biti nagrađena šestodnevnim mentorstvom u onim oblastima crowdfunding-a u kojima im je ono potrebno, kako bi bila u potpunosti spremna za samostalno lansiranje kampanje.

Broj mesta za učešće je ograničen, a svi prijavljeni kandidati će biti informisani o rezultatima selekcije do 15. juna 2020.