Konferencija Impact 2020 od 4. do 6. marta 2020. u Sarajevu

18.2.2020

Nakon Zagreba i Beograda, najveće regionalno okupljanje socijalno odgovornih preduzetnika, kompanija, fondacija, neprofitnih organizacija i investitora u društveno preduzetništvo stiže i u Sarajevo! Konferencija Impact 2020 biće održana od 4. do 6. marta 2020. u sarajevskom Brew Imperial Society.

I ove godine Impact konferencija okupiće preko 200 učesnika koji će imati priliku da se upoznaju, podele iskustva, sklope nova partnerstva i razgovaraju o stvaranju pozitivnog uticaja u regionu.

Impact je dinamična konferencija na kojoj se dan ne provodi u sedenju i slušanju govornika. Učesnici će imati prilike da u različitim prostorima u Sarajevu razgovaraju o različitim temama, upoznaju govornike, investitore i uspešne preduzetnike. U Lonac startup studiju biće organizovane radionice i razgovor o načinu razmišljanja investitora.

Jutarnja kafa sa impact investitorima biće održana u tri zanimljiva prostora – legendarnoj Zlatnoj ribici, Vučku i Blind Tiger-u. Učesnici će moći da predstave svoje ideje, postave pitanja ili pridobiju podršku za razvoj svojih kompanija.

Ključne sesije biće održane u BREW Imperial Society koji se nalazi u prostoru nekadašnjeg bioskopa Imperijal. Zanimljivo je da je prostor renoviran i kroz crowdfunding kampanju u kojoj je prikupljeno 10 000 američkih dolara.

Program konferencije je objavljen, a u narednim danima biće informacija i o novim govornicima i sesijama. Dosada su prisustvo potvrdili zanimljivi govornici koji će podeliti svoja iskustva i savete sa učesnicima. Karte za konferenciju mogu se kupiti online, a cena je različita za neprofitne subjekte, socijalna preduzeća i start-upove, fondacije, korporacije i investitore. Oni koji žele da putuju iz Zagreba i Beograda organizovanim prevozom, imaju mogućnost da rezervišu mesta u autobusu.

Impact 2020 organizuje društveno odgovorna agencija Brodoto u saradnji sa ACT Group i Fondacijom Mozaik već treću godinu zaredom. Dosada je konferencija ugostila preko 500 učesnika i najveći je događaj ove vrste u Jugoistočnoj Evropi.