Olakšano slanje perk-ova na Kickstarter-u uz pomoć ShipRush aplikacije

15.4.2019

Zamislite da ste pokrenuli kampanju na platformi Kickstarter. Veliki broj backer-a iz celog sveta je podržao vašu kampanju kupovinom perk-ova koje ste pripremili. Kampanja je uspešno završena i vaši backer-i sada očekuju svoje nagrade, a vi ste se našli u situaciji da niste sigurni da li ćete moći da ispoštujete rok za slanje perk-ova, jer to nije jednostavan zadatak.

Kickstarter je našao novo rešenje za to: potpisan je ugovor sa kompanijom koja je razvila ShipRush aplikaciju. Šta to znači? To znači da više ne morate ručno unositi adrese svakog backer-a u sistem kompanije za slanje pošiljaka preko koje želite da pošaljete svoje perk-ove, već uz pomoć ShipRush aplikacije imate mogućnost da sve adrese preuzmete sa Kickstarter-a, a postoji čak i opcija štampanja nalepnica sa imenom i prezimenom i adresom backer-a. To zvuči kao velika ušteda vremena, zar ne?

Kompanija koja je razvila ShipRush aplikaciju sarađuje sa FedEx-om, UPS-om, DHL-om za koje možemo reći da su najpoznatije kompanije za slanje pošiljaka, ali i sa mnogim drugim. Spisak sajtova za online prodaju kao i kompanija za za slanje pošiljaka sa kojima kompanija koja je razvila ShipRush aplikaciju sarađuje možete pogledati na njenom sajtu. U svakom slučaju, ako ste u dilemi za koju crowdfunding  platformu da se odlučite, a računate na veliki broj podržavalaca i slanje velikog broja perk-ova, ovo može biti jedna od informacija koja će vam olakšati odluku.


Izvor: EcommerceBytes