Otvorene prijave za online Crowdfunding akademiju!

25.5.2020

Otvorene su prijave za učešće na besplatnoj online Crowdfunding akademiji koja će biti održana 18, 19. i 22. juna ove godine, od 10 do 18 sati, u organizaciji Crowdfunding.rs tima. Svi zainteresovani mogu da pošalju svoje prijave do 10. juna, a rezultate selekcije mogu da očekuju najkasnije 15. juna.

Edukacija uključuje teorijski i praktičan rad sa polaznicima na svim aspektima planiranja i sprovođenja uspešne crowdfunding kampanje. Tim online Crowdfunding akademije čine stručnjaci iz oblasti komunikacija, dizajna, preduzetništva i crowdfunding-a iz Srbije i Hrvatske. Program online Crowdfunding akademije uključuje:

  • osmišljavanje projektne ideje, finansija i tehnički aspekt pripreme kampanje;
  • storytelling, dizajn i video pitch;
  • plan komuniciranja i izgradnje mreže sa pružaocima podrške;
  • savete i uputstva uspešnih preduzetnika, komunikacijskih stručnjaka i eksperata za crowdfunding.

Dva najbolja tima koja uspešno završe online Crowdfunding akademiju će biti nagrađena produkcijom celokupne kampanje, što uključuje pripremu strategije, crowdfunding videa, medijskih nastupa i sve druge neophodne korake, dok će još četiri izabrana tima kao nagradu dobiti šest dana besplatne mentorske podrške eksperata i predavača u planiranju i realizaciji crowdfunding kampanje.

Svi zainteresovani timovi mogu da se prijave popunjavanjem prijavnog formulara. Broj timova koji će učestvovati je ograničen.

Ovogodišnja akademija će se odvijati online putem komunikacione platforme Zoom i za učešće je potrebna sjajna ideja, volja da se ideja realizuje i stabilna internet konekcija.

Crowdfunding.rs je program podrške razvoju i promocije crowdfunding-a u Srbiji koji zajednički sprovode Nemačko-srpska inicijativa za održivi rast i zapošljavanje i agencija Brodoto. Program je omogućilo Nemačko savezno ministarstvo za privrednu saradnju i razvoj (BMZ).