Prijavite se za učešće na online Crowdfunding Meetup-u!

29.9.2020

Crowdfunding.rs organizuje prvi online Crowdfunding Meetup u ponedeljak 5. oktobra 2020. godine, sa početkom u 15:00 časova. Na meetup-u će govoriti direktor agencije Brodoto i ekspert za crowdfunding Dušan Vulović i projekt menadžmet i ekspert za crowdfunding Luka Božović, a gost će biti i autor podcast-a Agelast Galeb Nikačević. Online Crowdfunding Meetup će otvoriti predstavnik Nemačko - srpske inicijative za održivi rast i zapošljavanje.  

Crowdfunding Meetup je namenjen onima koji žele da saznaju više o crowdfunding-u kao alternativnom modelu finansiranja, bilo da planiraju da pokrenu svoju prvu crowdfunding kampanju ili žele da se dodatno informišu kako bi se odlučili na taj korak. Bez obzira na to da li su u pitanju mala i srednja preduzeća sa inovativnim proizvodima, preduzetnici, start-upovi ili neformalni timovi sa dobrim idejama, Crowdfunding Meetup je mesto na kome će dobiti odgovore na sva pitanja o crowdfunding-u.

Meetup će biti posvećen upoznavanju sa crowdfunding-om, perspektivi crowdfunding-a u Srbiji i izazovima sa kojima se autori crowdfunding kampanja susreću. O izazovima i razlozima da pokrene svoju kampanju govoriće Galeb Nikačević, čiji podkast slušaoci mogu da podrže na Patreon-u. Učesnici Crowdfunding Meetup-a će imati priliku da se detaljnije upoznaju sa crowdfunding-om kao alternativnim modelom finansiranja, kao i preduslovima za pokretanje uspešne crowdfunding kampanje. Kroz razgovor će biti predstavljene i neke od uspešnih priča iz različitih industrija, a učesnici će moći i da postave pitanja.

Svi zainteresovani mogu da se prijave za učešće putem formulara do petka 3. oktobra 2020. godine. Broj učesnika nije ograničen. Pristupni link za održavanje online Crowdfunding Meetup-a biće distribuiran svim prijavljenima 5. oktobra pre podne. Online Crowdfunding Meetup će biti održan putem platforme Zoom. Predviđeno je da događaj traje dva sata.

Crowdfunding Meetup se realizuje u saradnji sa beogradskim ICT HUB-om, centrom za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija.

Crowdfunding.rs je program podrške razvoju i promocije crowdfunding-a u Srbiji, koji zajednički sprovode Nemačko-srpska inicijativa za održivi rast i zapošljavanje i agencija Brodoto. Program je omogućilo Nemačko savezno ministarstvo za privrednu saradnju i razvoj (BMZ).